پیغام مدیر :
با سلام خدمت شما بازديدكننده گرامي ، خوش آمدید به سایت من . لطفا براي هرچه بهتر شدن مطالب اين وب سایت ، ما را از نظرات و پيشنهادات خود آگاه سازيد و به ما را در بهتر شدن كيفيت مطالب ياري کنید.
بازدید : 1244
نویسنده : روستایی

رئیس پژوهشکده بیمه گفت: در حالی که سرانه حق بیمه در دنیا 610 دلار است، این رقم در ایران تنها 60 دلار است و بر همین اساس تقاضای بیمه در ایران حدود 10 برابر کمتر از متوسط جهانی است. غدیر مهدوی روز گذشته در يك نشست خبری با بیان مطلب فوق افزود: از حدود 60 دلار حق بیمه در ایران حدود 37 دلار تنها مربوط به بیمه اتومبیل و چهار دلار نیز مربوط به بیمه عمر است. رئیس پژوهشکده بیمه اظهار داشت: متوسط تقاضای بیمه عمر در دنیا 90 بار بیشتر از ایران و حدود 360 تا 270 دلار است، ضمن این که 59 درصد از 610 دلار حق بیمه در دنیا مربوط به بیمه عمر است. وی پائین بودن درجه ریسک‌پذیری و برنامه‌ریزی را از دلایل پائین بودن تقاضای کم بیمه در ایران دانست و افزود: صنعت بیمه دارای سه کارکرد است. مهدوی اظهار داشت: ایجاد امنیت و آسایش برای تمام فعالیت‌های زندگی از طریق پوشش ریسک‌های مختلف، افزایش سرمایه‌گذاری و ایجاد رونق در فعالیت‌های اقتصادی و توزیع عادلانه هزینه‌ای ناشی از ریسک از مهمترین کارکردهای بیمه است. وی تبلیغات محصولات بیمه‌ای را برای گسترش این صنعت ضروری دانست و افزود: هرچند بیمه یکی از سه بال بازارهای مالی است اما این صنعت در ایران رونق مناسبی نیافته است. رئیس پژوهشکده بیمه اظهار داشت: هرچند شبکه بانکی و بازار سرمایه متناسب با اقتصاد کشور پیشرفت کرده اما صنعت بیمه هنوز جایگاه خود را به دست نیاورده است. وی در ادامه با اشاره به نام‌گذاری 13 آذرماه به عنوان روز صنعت بیمه اظهار داشت: بر همین اساس هجدهمین کنفرانس صنعت بیمه با نام کارآمدی مدیریت بیمه چالش‌ها و راهبردها هشتم آذرماه در پژوهشگاه نیرو برگزار می شود


:: برچسب‌ها: بيمه كوثر , سرچشمه آرامش , بيمه ,



بازدید : 1299
نویسنده : روستایی

به گزارش پایگاه خبری اعتبار - کمیته عرضه فرابورس ایران در جلسه 17 دی‌ماه خود با درج نام شرکت بیمه کوثر (سهامی عام) در بازار پایه فرابورس ایران موافقت کرد و به این ترتیب نام این شرکت با نماد «کوثر» در تابلوی بازار جای می‌گیرد. شرکت بیمه کوثر با سرمایه 400 میلیارد ریال درحالی در بازار پایه فرابورس ایران پذیرش شده که دارای 400 میلیون سهم عادی با نام و ارزش اسمی هر سهم 1000 ریال است. 

 بازار پایه فرابورس بازاری است که اوراق بهادار بدون قابلیت‌های لازم برای معامله در بورس، در آن دادوستد می‌شود. این بازار در اجرای ماده 25 قانون بازار اوراق بهادار جمهوری اسلامی ایران مصوب آذر 1384 تشکیل و راه‌اندازی شده است.


:: برچسب‌ها: بيمه كوثر ,



مسافران داخلي وخارجي بيمه ميشوند
نوشته شده در 27 / 10 / 1390
بازدید : 1170
نویسنده : روستایی

رییس کل بیمه مرکزی گفت: هر چند در ایران بیمه مسافران داخلی و خارجی اختیاری است، اما شرکت‌های بیمه‌ای کشور آمادگی ارائه خدمات بیمه‌ای به مسافران را دارند.

سیدمحمد کریمی، در خصوص بیمه مسافرانی که از کشور خارج یا به کشور وارد می‌شوند، گفت: در برخی کشورها بیمه مسافرانی که خارج یا داخل می‌شوند اجباری و در برخی از کشورها این بیمه اختیاری است. وی ادامه داد:‌ در صورتی که مسافران به کشورهایی وارد شوند که داشتن بیمه‌نامه اجباری است، به طور قطع در ایران بیمه می‌شوند. کریمی با اشاره به اینکه در ایران داشتن بیمه نامه برای توریست‌های داخلی و خارجی اختیاری است، تصریح کرد: تمام شرکت‌های بیمه‌ای داخل کشور این آمادگی را دارند که مسافران داخلی و خارجی را تحت پوشش بیمه‌ای قرار دهند. رییس کل بیمه مرکزی در پایان گفت: اطلاع‌رسانی به مسافران برای دریافت بیمه‌های مسافرتی به آنها کمک می‌کند تا در صورت بروز مشکل در داخل یا خارج از کشور با مراجعه به دفاتر نمایندگی بیمه خدمات مورد لازم را دریافت کنند.

 


:: برچسب‌ها: مسافران داخلي وخارجي بيمه ميشوند , بيمه كوثر ,



بيمه آتش سوزي
نوشته شده در 26 / 10 / 1390
بازدید : 1777
نویسنده : روستایی

 

آیا می دانید حق بیمه آتش سوزی منزل مسکونی به ازای هر ۱۰میلیون تومان ۲۲۰۰تومان می باشد؟

 


:: موضوعات مرتبط: بيمه آتش سوزي , ,
:: برچسب‌ها: بيمه كوثر , بيمه آتش سوزي ,



بيمه كوثر
نوشته شده در 25 / 10 / 1390
بازدید : 1437
نویسنده : روستایی

آرامش حس زیبایی است آن را با بيمه ما  تجربه کنید


:: برچسب‌ها: آرامش , بيمه , زيبايي ,



قوانين بيمه اي18
نوشته شده در 24 / 10 / 1390
بازدید : 1361
نویسنده : روستایی

ماده ۱۸- هرگاه معلوم شود خطري كه براي آن بيمه به عمل آمده قبل از عقد قرارداد واقع شده بوده است قرارداد بيمه باطل و بي اثر خواهد بود دراين صورت اگر بيمه گر وجهي از بيمه گذار گرفته باشد عشر از مبلغ مزبور را بعنوان مخارج كسر و بقيه را بايد به بيمه گذار مسترد دارد.
مسوليت بيمه گر


:: موضوعات مرتبط: قوانين بيمه , ,
:: برچسب‌ها: قوانين بيمه ,



قوانين بيمه اي17
نوشته شده در 23 / 10 / 1390
بازدید : 1465
نویسنده : روستایی

ماده ۱۷- درصورت فوت بيمه گذار يا انتقال موضوع بيمه به ديگري اگر ورثه يا منتقل اليه كليه تعهداتي را كه موجب قرارداد بعهده بيمه گذار بوده است در مقابل بيمه گر اجرا كند عقد بيمه به نفع ورثه يا منتقل اليه به اعتبار خود باقي مي ماند معهذا هريك از بيمه گر يا ورثه يا منتقل اليه حق فسخ آن را نيز خواهند داشت. بيمه گر حق دارد در ظرف سه ماه از تاريخي كه منتقل اليه قطعي موضوع بيمه تقاضاي تبديل بيمه نامه را به نام خود مي نمايد عقد بيمه را فسخ كند.
درصورت انتقال موضوع بيمه به ديگري ناقل مسوول كليه اقساط عقب افتاده وجه بيمه در مقابل بيمه گر خواهد بود ليكن از تاريخي كه انتقال را به بيمه گر بموجب نامه سفارشي يا اظهار نامه اطلاع مي دهد نسبت به اقساطي كه از تاريخ اطلاع به بعد بايد پرداخته شود مسوول نخواهد بود.
اگر ورثه يا منتقل اليه متعدد باشند هريك از آنها نسبت به تمام وجه بيمه در مقابل بيمه گر مسوول خواهد بود.


:: موضوعات مرتبط: قوانين بيمه , ,
:: برچسب‌ها: قوانين بيمه ,



قوانين بيمه اي16
نوشته شده در 22 / 10 / 1390
بازدید : 1554
نویسنده : روستایی

ماده ۱۶- هرگاه بيمه گذار در نتيجه عمل خود خطري را كه به مناسبت آن بيمه منعقد شده است تشديد كند يا يكي از كيفيات آن بيمه منعقد شده است تشديد كند يا يكي از كيفيات يا وضعيت موضوع بيمه را بطوري تغيير دهد كه اگر وضعيت مزبور قبل از قرارداد موجود بود بيمه گر حاضر براي انعقاد قرارداد با شرايط مذكوره در قرارداد نمي گشت بايد بيمه گر را بلافاصله از آن مستحضر كند – اگر تشديد خطر يا تغيير وضعيت موضوع بيمه در نتيجه عمل بيمه گذار نباشد مشاراليه بايد مراتب را در ظرف ده روز از تاريخ اطلاع خود رسما به بيمه گر اعلام كند . در هر دو مورد مذكور در فوق بيمه گر حق دارد اضافه حق بيمه را معين نموده به بيمه گذار پيشنهاد كند و در صورتي كه بيمه گذار حاضر براي قبولي و پرداخت آن نشود قرارداد را فسخ كند و اگر تشديد خطر در نتيجه عمل خود بيمه گذار باشدخسارات وارده را نيز از مجراي محاكم عمومي از او مطالبه كند و درصورتي كه بيمه گر پس از اطلاع تشديد خطر به نحوي از انحاء رضايت به بقاء عقد قراداد داده باشد مثل آنكه اقساطي از وجه بيمه را پس از اطلاع از مراتب از بيمه گذار قبول كرده يا خسارت بعد از وقوع حادثه به او پرداخته باشد ديگر نمي تواند به مراتب مذكوره استناد كند – وصول اقساط حق بيمه بعد از اطلاع از تشديد خطر يا پرداخت خسارت پس از وقوع حادثه و نحو آن دليل بر رضايت بيمه گر به بقاء‌ قرارداد مي باشد.


:: موضوعات مرتبط: قوانين بيمه , ,
:: برچسب‌ها: قوانين بيمه ,



قوانين بيمه اي15
نوشته شده در 21 / 10 / 1390
بازدید : 1280
نویسنده : روستایی

ماده ۱۵- بيمه گذار بايد براي جلوگيري از خسارت مراقبتي را كه عادتا هركس از مال خود مي نمايد نسبت به موضوع بيمه نيز بنمايد و در صورت نزديك شدن حادثه يا وقوع آن اقداماتي را كه براي جلوگيري از سرايت و توسعه خسارت لازم است بعمل آورد . اولين زمان امكان و منتهي در ظرف پنج روز از تاريخ اطلاع خود از وقوع حادثه بيمه گر را مطلع سازد والا بيمه گر مسوول نخواهد بود مگر آنكه بيمه گذار ثابت كند كه بواسطه حوادثي كه خارج از اختيار او بوده است اطلاع به بيمه گر در مدت مقرر براي او مقدور نبوده است . مخارجي كه بيمه گذار براي جلوگيري از توسعه خسارت مي نمايد بر فرض كه منتج به نتيجه نشود بعهده بيمه گر خواهد بود ولي هر گاه بين طرفين در موضوع لزوم مخارج مزبوره يا تناسب آن با موضوع بيمه اختلافي ايجاد شود حل اختلاف به حكم يا محكمه رجوع مي شود.


:: برچسب‌ها: قوانين بيمه ,



قوانين بيمه اي14
نوشته شده در 20 / 10 / 1390
بازدید : 1430
نویسنده : روستایی

ماده ۱۴- بيمه گر مسوول خسارات ناشيه از تقصير بيمه گذار يا نمايندگان او نخواهد بود.


:: موضوعات مرتبط: قوانين بيمه , ,
:: برچسب‌ها: قوانين بيمه ,